Rólam írták

 • "Groteszk, felkavaró transzformációs jelenetek, rémlátomások, borzongató helyszínek – igazi kozmikus horror. Még hogy nincsenek horror-íróink?"

Szujó Norbert (Randomkult) a Body farm című novelláról (The Black Aether)

 

 • "Online munkatársunk, Cotter Blackstone Mezőőr írásában egy kifejezetten negatív figurát láthatunk új állásában: egy őr, aki a faluhoz közeli mező és erdő történéseit figyeli. Caine-hez hasonlóan Blackstone is tökéletesen megidézi a weird történetek hangulatát, de kicsit a southern gothic (azaz déli gótika) világa is megelevenedni látszik. A kezdet ígéretes, reméljük, a következő számban olvasható folytatásban még jobban elmerülhetünk a sejtelmesen felvezetett eseményekben."

Scheirich Zsófia (Online Galaktika) A mezőőr című novelláról (The Black Aether)

 

 • "Cotter Blackstone, azaz Schubert István író, cikkíró, filmes – novellái leginkább saját oldalán olvashatóak, cikkeket publikált a GALAKTIKA magazinba és a legutóbbi AZILUMba is. Fikciós stílusát tekintve (saját bevallása szerint) a grimdark egyetlen hazai képviselője. A grimdark nem zsáner, hanem elbeszélői stílus – jellemzői a sötét tónus, a realizmus (amely gyakran explicitásban nyilvánul meg), valamint a jellemek árnyalt, a "jó" és a "rossz" fiktív kategóriáitól teljes mértékben idegen (azaz valószerű) ábrázolása. Talán épp' ezért, címszereplő hőse, A MEZŐŐR gyarló, egyszerű, kissé aljas, kissé taszító, lényegében átlagos karakter, aki munkája során szembe találja magát egy brutális, démonidéző szekta kegyetlen szeánszával. A novellára jellemző a realista jellemábrázolás és a zsigeri erőszak – nem egészen a klasszikus vonalat képviseli, rendkívül érdekes darabja a válogatásnak. Mindazon által egy sorozat (illetve egy terjedelme miatt szétvágott mű) első darabja, a kiteljesedésére még várni kell."

A Randomkult.blog.hu a The Black Aether második számában megjelent novellámról, A mezőőr első részéről.

 

 • "Nagyon jó világot kaptál el, amit kevesen szeretnek, pláne kevesen mutatnak meg!"

Máté Brigitta (Lépcsőfok.com) a blogról

 

 • "Az Őrület arca beszippantott minket!" 

jelenvagyok.hu

 

 • "Nyomasztó volt, és nagyon jó a képzelőerőm. Szinte mindent láttam. A fogalmazás, a történet és a végkifejlet jó volt! Sajnos van valóságalapja, és jó lenne ha sokkolná a könyv azokat a fiatalokat, akik így gondolkoznak, ahogy Csabi!"

Balogh Bettina az Őrület Arca című könyvről

 

 • "Végre egy eredeti megközelítés! Semmilyen sci-fihez nem tudtam elsőre kötni!"

Tod Antal Miklós a Szürke Herceg című novelláról

 

 • "A regény olvasása egyszerű, gyorsan és könnyen olvasható. Mégis egy-egy fejezet után érdemes abbahagyni és elgondolkodni. Vajon valóban ilyen a világ?"

Sándor Ilona az Őrület Arca című könyvről

 

 • "Rettentően jó, dinamikus, választékos és jó a szituáció-, illetve környezet leírás."

Tod Antal Miklós a Béke Kora című novelláról

 

 • "Egyedülálló stílusban alkotsz! Nagyon-nagyon élveztem! A történet izgalmas, leköti a figyelmem."

Máté Brigitta (Lépcsőfok.hu) a Halott Varangyok Tavában Kereszteltetett című regényről

 

 • "Hétköznapi srácok hétköznapi frusztrációval egy nem hétköznapi helyzetben. Röviden így lehetne leírni az alaptörténetet. Persze ez semmit sem mond arról az izgalomról, ami végig fennmarad a regény olvasása közben, azokról az apró kis drámákról, amik finoman cizellálják hősünk jellemét, a félelemről, ami cselekedeteink egyik alapvető mozgatórugója és végül arról az átalakulásról, ami ezekben a srácokban lezajlik a kezdőlökés hatására. Kicsit olyan olvasni, mint amikor az ember nézi, ahogyan elindul egy lavina…félelmetes, borzongató, ugyanakkor csodálatosan magával ragadó. Mindenkinek ajánlom a könyvet!"

 Antal-Kis Zoltán az Őrület Arca című könyvről

 

 • "Cotter Blackstone az egyik legaktívabb, és ha lehet ezt mondani, a legtermékenyebb író jelenleg a hazai Lovecrafti közösségben."

Cotter Blackstone – interjú a Black Aether oldalán (készítette Szujó Norbert – Randomkult.blog.hu