Köszönet az illusztrátoroknak!

Még sosem volt módom egyöntetűen megköszönni azoknak, akik megtisztelték történeteimet egy-egy illusztrációval, bár szerintem mindegyik művésznek írtam egy hálás üzenetet, amikor megláttam a gyönyörű grafikákat. Most, az ünnepek közeledtével megragadom az alkalmat:
Köszönöm Gombos Szofinak, azaz feleségemnek, Magyar Zsófinak az eleddig kiadatlan regényemhez készített illusztrációit, melyek jelentősen feldobták a kéziratot. Köszönöm barátaimnak, Tod Antal Miklósnak (Az Igazság Pallosa-incidens; A Szürke Herceg), és Baukó Dánielnek (A mezőőr: első fejezet) a különleges műveket.

Köszönöm Juhász Ernőnek az esküvőmre készített lovecrafti grafikát.

Köszönöm Gracza Balázsnak a stílusos illusztrációt, amit a Body Farmhoz gyártott. Balázs munkássága annyira megfogott, hogy úgy tűnik, a jövőben is fogunk együtt dolgozni, de ez még szupertitok!

Köszönöm Kiss Katának a Mezőőr második részéhez készített illusztrációt, és köszönöm Vigh Dávidnak (Gr4ss) az egyik legmeghatározóbb alkotást. Talán nem túlzás meghatározónak titulálni egy magazin borítóját, mely az én írásomra utal.

Ennek örömére pörgessük végig az eddigi grafikákat (a sorrend nem szempont):