Vélemények a novelláimról

A Randomkult nevű blogoldal rendszeresen teszi közzé recenzióját a Black Aether magazin számairól, ennél fogva novelláimnak is szán egy-egy bekezdést. A legutóbbi – harmadik – szám kapcsán nagyon kellemes véleménnyel találkoztam, ugyanis Szujó Norbert az alábbiakat írta:

A mezőőr második részéről 

“Második részéhez érkezett az előző számban megkezdett, A MEZŐŐR című folytatásos történet, Cotter Blackstone írása. Sokat nem írnék róla, folytatásnak jó, de én várom a végkifejletet. Azért érezhetően van már karakter-fejlődés, bonyolódik a cselekmény és a természetfölötti szál is előtérbe kerül. A zárlat (amely, érzésem szerint, közeleg) izgalmasnak ígérkezik.”


A Body farmról

“Az író másik műve is szerepel a magazinban és a BODY FARM lényegesen több szót érdemel. Ütős horror-koncepciója (egy körülzárt, egyébként természetes, szabadtéri területen, patológiai megfigyelések céljából elhelyezett hullák között éjszaka kódorgó patológiahallgatók) pusztán magyar környezetbe helyezve is elég érdekes lenne, de Blackstone egy további bravúrt is véghez visz, méghozzá elegáns könnyedséggel: a magyar kultúrkincsből emel át egy monstrumot és a lovecrafti borzalmakat idéző cselekmény központi alakjává teszi. Groteszk, felkavaró transzformációs jelenetek, rémlátomások, borzongató helyszínek – igazi kozmikus horror. Még hogy nincsenek horror-íróink?”
Érdemes az egész recenziót elolvasni, IDE KATTINTVA elérhetitek.