Beszámoló 2015/V.

Két hónapja nem nyilatkoztam személyes dolgokról, úgyhogy éppen  itt az ideje:

  • A marketingmenedzseremmel, Máté Brigittával (Lépcsőfok) jövő héttől indítjuk útnak a kéziratomat, melyet a napokban véglegesítek. A Halott Varangyok Tavában Kereszteltetett címre hallgató, nyolcszáz-ezer leütéses regényt majdnem másfél éve kezdtem el, és idestova közel nyolcszor néztem át, illetve javítottam. Úgy vélem, megérett arra, hogy felajánljam a legelőnyösebb ajánlatot tevő kiadó számára!
    Brigi megszabta a kiadási stratégiát, amelyhez én – mint minden “utasításához” –  igazodom, úgyhogy a könyvem nemsokára a boltokban lesz… 🙂
  • Pályáztam az SF mag által szervezett Fantasztikus Kéziratok Éjszakája nevű rendezvényre, a benyújtandó novellának pedig a Kúriát választottam (a címre kattintva olvasható). Előreláthatólag szeptember 27. napon kerül megrendezésre. Kíváncsian várom! 
  • Az utóbbi időben kicsit több ajánlót tettem közzé, mint saját művet. No, nem mintha ötlet híján volnék, csak amikor én írok, akkor kedvből írok, nem kötelességből, és az utóbbi időben könyvekről, filmekről volt kedvem véleményt alkotni. 
  • Július 7-én közzétettem egy cikket a blogomon, melynek A grimdarkról címet adtam, ugyanis arról a műfajról szól, amiben magam is írok. Élvezetes volt feltérképezni ezt a stílust, pláne, hogy nem azzal a kimerítő szakmaisággal kellett ezt tennem, mint amivel egy szakdolgozatot írnék meg. 
További kellemes blog-olvasgatást kívánok mindenkinek, aki Cotter Blackstone oldalát látogatja! 🙂