Beszámoló 2015/I.


Ritkán szólok egyenesen az olvasóközönséghez, mégis rá kellett jönnöm, igenis van ennek jelentősége. Ennél fogva közvetlenül Nektek számolok be a mostanában történtekről, az engem ért eseményekről és miegymásról.

  • Regényem, a Kiözönlés Kora-sorozat első kötete belátható időn belül elkészül! Több, mint egy éve dolgozom rajta, no nem, mintha sajnálnám. Szerintem az amatőr írók ott rontják el, hogy sietve akarják a kezükben tartani az eredményt, és nem veszik észre, valójában maga az alkotás az, ami örömet okoz. Nem is akarom elkapkodni! Egy többször átgondolt, „érett” művet akarok kiadni a kezeim közül, persze tudom, az ember a saját munkáján az idők végezetéig tud változtatni. Most pedig ünnepélyesen megszabom magamnak a 2015. július 15. napot, mint határidőt. 
  • Javában tárgyalok Máté Brigitta, markerting-menedzserrel. Tervbe vettük, hogy felfuttatjuk a Cotter Blackstone-brandet, ami már önmagában nagyszerű, mert én ki nem állhatok a marketinggel foglalkozni. Most éppen a stílusom körülhatárolásán ügyködünk, valamint kutatjuk azokat a fórumokat, ahol az írásaim nagyobb olvasóközönségre találhatnak.
  • Csináltam facebook page-et. Nem voltam oda az ötletért, de Brigi szavait (és másokét is) idézve „ha fb-on nem vagy, tulajdonképpen nem is vagy…” Van benne igazság, de amúgy is csak arra használom, hogy jelentsem az írásaim megjelenését. A napokban elkészítek egy storytrailert is, ezért youtube-csatornát is kénytelen vagyok csinálni, ahol az effajta mozgókép megjelenhet. A fő felületeim továbbra is a blogom, valamint jelenvagyok.hu, melyek két külön arculatot képviselnek: a blogra többnyire a sötét hangulatú sci-fiket töltöm fel, a „jelevagyokra” pedig az evilági szatírákat, novellákat…
  • …és a legizgalmasabb hír: Hamarosan közzéteszek egy több részes projektet, a Sztalker-trilógiát. Forgatókönyvnek indult, ám annyira alapos munka volt a részemről, hogy köré építettem egy használati utasítást is. Viszonylag egyszerűen kivitelezhető rövidfilmek sorozata, ezért felszólítom a vállalkozó szellemű olvasókat, aki kapacitást érez magában, illetve stábjában, ne habozzon: Valósítsa meg helyettem is!
Köszi, hogy olvastok!
CB