Az első poszt

Hosszas civódást és évekig tartó tervezést követően végre elkészítettem saját blogomat. Hogy miért jutottam erre az elhatározásra, az a Bemutatkozás menüpontra kattintva könnyedén kideríthető, de leszögezem, nem akarom az utolsó jelentéktelen eseményt is közzétenni e fórumon. Arra ott vannak más közösségi oldalak, viszont egy blog oldalnak véleményem szerint más funkciója van, ez pedig az, hogy helyt adjon hosszabb és komolyabb hangvételű gondolatmeneteknek, történeteknek, filozofálgatásoknak. Én ennek jegyében vezetem ezt az oldalt, bizakodva abban, hogy az emberek még szeretnek hosszasan olvasgatni, nem pedig csak a rövid bejegyzések és egyszerű “meme”-ek érdeklik őket.

Mindenről szeretnék írni, ami eszembe jut. Nem akarom beskatulyázni az oldalt, hogy csak egy témáról írjak, de arról nagyon. Engem sok minden érdekel, és bármit látok vagy tapasztalok, arról gondolkodni kezdek, kérdéseket teszek fel és felfedezem az összefüggéseket. Ha valamiről eszembe jut egy történet, azt megírom és feltöltöm ide. Nem aggódom, hogy ellopják műveimet és valaki saját nevén adja ki, hiszen a szerzői jogi oltalom a mű megalkotásától kezdve védi az alkotót, azt pedig mi mással lehetne bizonyítani, mintsem egy pontos dátummal ellátott internet bejegyzéssel. Szerintem ezt nagyon kevés művész tudja csak magáról, de egy egész törvény védi őket.

Úgy döntöttem, hogy ezen az úton osztom meg filmalkotásaimat is, de persze igyekszem viszonylag röviden összefoglalni a megalkotásuk menetét, hátterét és körülményeit. Remélem ez is szórakoztatni fogja az olvasóimat, valamint nézőimet.

Kellemes olvasgatást és nézelődést kívánok!